STØTTE ETT BARN

Dersom du ønsker å bli fadder, så ber vi deg om å støtte ett barn med kr 275,- per måned. Du vil få oppdateringer ca en gang i året og litt informasjon om hvordan barnet ditt har det. I ditt første fadderbrev, vil du få litt informasjon om hvorfor barnet bor på barnehjemmet og hvordan det kom hit. Fordi at kostnadene i Nepal har gått drastisk opp de siste 10 årene, kan det være nødvendig med mer enn 1 fadder per barn for å dekke barnets behov.

Vi trenger alltid flere faddere, siden det er ett uendelig antall barn som trenger hjelp. Dersom du kan ofre en restaurant middag, kan du gi ett barn mat i en måned.

Støtten du gir, sørger for mat, sted å bo, skolegang, klær og andre fysiske behov som barna har og mye kjærlighet.

Igjennom å være støttepartner, gir du ett barn livet tilbake. For noen av disse barna betyr det forskjellen mellom å bo på gaten eller i jobb og det å ha fritid, skolegang og venner. Ett liv uten skolegang kan bety ett liv i ufattelig fattigdom. Bare det å kunne gi de en utdannelse, gir barnet en fremtid og ett nytt liv.

Tusen takk for din gave!

Ønsker du å bli fadder, fyll inn kontakt skjemaet nedenfor eller send meg en e-mail på annelise@compassionforasia.com, Barnehjem konto: 3250.23 70048

NYHETER OG EVENTS
MOTTA NYHETSBREV
AKTUELT